HOTELKAMER THOLEN BOEKEN?

Hotelkamer in Tholen boeken? Hotel restaurant Sam is prachtig gelegen aan de kaaij in Tholen met shared dining restaurant en met lekker weer een gezellig lounge terras. Het huidige pand aan de Kaaij staat ook wel bekend als het oude Hotel Zeeland. Na een modernisatie is deze organisatie verdergegaan onder de naam Hotel-Restaurant SAM. Bij ons staan het delen van momenten en persoonlijk contact centraal. Reserveer een kamer en kom genieten van het prachtige Tholen en ontdek ook onze keuken.

boek je kamer bij sam

Kom overnachten in Tholen en start je dag met een heerlijk ontbijtje

Wij hebben 4 prachtige kamers in ons hotel in Tholen, Zeeland. De kamers zijn huiselijk ingericht met een heerlijk tweepersoonsboxspring van Swiss Sense. De kamers waarin je kunt overnachten zijn voorzien van airco, gratis wifi, televisie, een heerlijke regendouche en natuurlijk de mogelijkheid om iets te drinken. Tijdens je hotelovernachting bij Hotel-Restaurant SAM ben je van alle gemakken voorzien. 

Om zo min mogelijk te verspillen tijdens je hotelovernachting werken wij ’s ochtends met een ontbijtkaart. De prijzen zijn hierbij per artikel aangegeven. Wanneer je komt overnachten bij Hotel restaurant SAM, maar niet in de gelegenheid bent om te ontbijten na je hotelovernachting, dan verzorgen wij ook heerlijke lunchpakketten om mee te nemen.

PRIJZEN

excl ontbijt

Pisa

€ 80,00

Florence

€85,00

Kinderbed

€ 0,00

Voor bedrijven die op jaarbasis vaker
overnachten, hebben wij aangepaste prijzen

Napels

€ 85,00

Venetie 

€90,00

per nacht

Hotel restaurant SAM
Kaaij 6 
4691 EE Tholen

Inchecken vanaf 15.00 uur
Deze dag ontvang je bericht hoe je binnen kunt
uitchecken voor 10.00 uur

Maandag - Dinsdag

ONZE LOCATIE

GratIS PARKEREN AAN DE HAVEN

inchecken tussen 15.00- 20.00 uur
uitchecken voor 10.00 uur

Woensdag - zondag

reserveer een van onze moderne kamers

Omdat wij een kleinschalig hotel hebben en van persoonlijk contact houden, mag je natuurlijk ook altijd contact op nemen met ons. Wij zijn te bereiken op +31610913777. maar je mag ook mailen naar boekingen@hotelrestaurantsam.nl. Mocht je het toch graag direct boeken, dan kun je dat doen via ons reserveringssysteem. Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan tijdens de hotelovernachting.

Ik wil graag een kamer boeken

Created with Studio Above // Zoekmachine optimalisatie door: KM Design
© 2023 Hotel Restaurant SAM

Hotel Restaurant SAM
Kaaij 6
4691 EE Tholen

+31 6 109 13 777
info@hotelrestaurantsam.nl