HOE HET BEGON

2010

Inmiddels alweer bijna 14 jaar geleden, maar toen ik op 16 jarige leeftijd in de horeca begon, werd ik op mijn eerste werkdag meteen voor de leeuwen gegooid. Herman den Blijker en Willem Reimers kwamen onverwacht dineren, ze hadden toevallig opnames voor een tv programma & daar stond ik.. zonder enige ervaring. Mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken & het verlegen meisje kwam weer in me naar boven. 

Ik heb de avond overleefd en ik was trots op mezelf. De adrenaline stroomde door mijn lijf en dat was het moment waarop ik wist, ik kan dit! De maanden erna leerde ik van ups & downs. Ik heb veel kennis opgedaan en toen mijn doel vastgesteld; ooit een eigen horecazaak openen.

ONS VERHAAL

van TOEN TOT NU

EN NU

2024

Inmiddels is mijn droom alweer 3 jaar bezig en ben ik trots op wat ik heb weggezet. Veel mensen weten dat ik hou van gezellige tafelmomenten; heerlijk eten, een mooi gepresenteerd drankje en vooral veel kletsen! Die mooie momenten wil ik samen met mijn team voor de gasten creeren & daarom was het niet moeilijk om een passend concept te bepalen. 

Het pand was bekend als Hotel Zeeland, na een modernisatie ben ik deze onderneming verdergaan onder de naam Hotel restaurant SAM, waarbij het delen van momenten centraal staat. Wij draaien een Italiaanse keuken, waarbij we traditionele gerechten serveren. Zo is er mogelijkheid om van alles te proberen en geniet je misschien wel van iets wat je normaal niet zou bestellen. Ik hou van deze gezelligheid en het is iets wat helemaal aansluit bij wie ik ben. 
 
Let's Share A Moment!  

Created with Studio Above // Zoekmachine optimalisatie door: KM Design
© 2023 Hotel Restaurant SAM

Hotel Restaurant SAM
Kaaij 6
4691 EE Tholen

+31 6 109 13 777
info@hotelrestaurantsam.nl