HOTEL IN THOLEN RESERVEREN?

Hotel in Tholen reserveren? Hotel restaurant Sam is prachtig gelegen aan de kaaij in Tholen met Italiaans restaurant en terras.Het huidige pand aan de Kaaij staat ook wel bekend als het oude Hotel Zeeland. Na een modernisatie is deze organisatie verdergegaan onder de naam Hotel-Restaurant SAM. Bij ons staan het delen van momenten en persoonlijk contact centraal. Reserveer een kamer en kom genieten van het prachtige Tholen en ontdek ook onze Italiaanse keuken.

boek je kamer bij sam

Kom overnachten in Tholen en start je dag met een heerlijk ontbijtje

Wij hebben 4 prachtige kamers in ons hotel in Tholen, Zeeland. De kamers zijn huiselijk ingericht met een heerlijk tweepersoonsboxspring van Swiss Sense. De kamers waarin je kunt overnachten zijn voorzien van airco, gratis wifi, televisie, een heerlijke regendouche en natuurlijk de mogelijkheid om iets te drinken. Tijdens je hotelovernachting bij Hotel-Restaurant SAM ben je van alle gemakken voorzien. 

Om zo min mogelijk te verspillen tijdens je hotelovernachting werken wij ’s ochtends met een ontbijtkaart. De prijzen zijn hierbij per artikel aangegeven. Wanneer je komt overnachten in het oude hotel Zeeland in Tholen, maar niet in de gelegenheid bent om te ontbijten na je hotelovernachting, dan verzorgen wij ook heerlijke lunchpakketten om mee te nemen. Dit en meer vindt je tijdens je weekendje weg bij Hotel-Restaurant SAM, ons hotel in Tholen, Zeeland. 

PRIJZEN

excl ontbijt

Pisa

€ 85,00- 75,00

Florence

€95,00- 85,00

Kinderbed

€ 0,00

Voor bedrijven die op jaarbasis vaker
overnachten, hebben wij aangepaste prijzen

Napels

€ 95,00- 85,00

Venetie 

€100,00 - 90,00

tweepersoons - eenpersoons

reserveer een van onze moderne kamers

Omdat wij een kleinschalig hotel hebben en van persoonlijk contact houden, mag je natuurlijk ook altijd contact op nemen met ons. Wij zijn te bereiken op +31610913777. maar je mag ook mailen naar info@hotelrestaurantsam.nl.
Mocht je het toch graag direct boeken, dan kun je dat doen via ons reserveringssysteem. Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan tijdens de hotelovernachting.

Ik wil graag een kamer boeken

Created with Studio Above
© 2021 Hotel Restaurant SAM

Hotel Restaurant SAM
Kaaij 6
4691 EE Tholen

+31 6 109 13 777
info@hotelrestaurantsam.nl