HOE HET BEGON

2010

Inmiddels alweer bijna 12 jaar geleden, maar toen ik op 16 jarige leeftijd bij Maurice de Coninck begon, werd ik op mijn eerste werkdag meteen voor de leeuwen gegooid. Herman den Blijker en Willem Reimers kwamen onverwacht dineren, ze hadden toevallig opnames voor een tv programma & daar stond ik.. zonder enige ervaring. Mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken & het verlegen meisje kwam weer in me naar boven. 

Ik heb de avond overleefd en ik was trots op mezelf. De adrenaline stroomde door mijn lijf en dat was het moment waarop ik wist, ik kan dit! De maanden erna leerde ik van ups & downs. Ik heb veel kennis opgedaan en toen mijn doel vastgesteld; ooit een eigen horecazaak openen. En daarbij beloofde ik Maurice dat hij dan mijn wijnen mocht leveren. Ik hou van mijn afspraken nakomen en ik ben trots dat ik deze waar kon maken.   

ONS VERHAAL

van TOEN TOT NU

EN NU

2022

Veel mensen weten dat ik hou van gezellige tafelmomenten; heerlijk eten, een mooi gepresenteerd drankje en vooral veel kletsen! Die mooie momenten wil ik samen met mijn team voor de gasten creeren & daarom was het niet moeilijk om een passend concept te bepalen. 

Het huidige pand is bekend als Hotel Zeeland, na een modernisatie zal deze onderneming verdergaan onder de naam SAM, waarbij het delen van momenten centraal staat bij een italiaanse keuken, waarbij we food sharing ook mogelijk maken, wat helemaal aansluit bij wie ik ben. 
 
Let's Share A Moment!  

MEER OVER SAM

SAMANTHA NIEUWKOOP - KUHN, 27

Mijn dromen waren al vrij vroeg bekend; jong mama zijn & een eigen zaak in de horecabranche.

3 jaar geleden werden Koen en ik ouders van Finz & twee jaar later was ons gezin compleet toen Rav geboren werd. En wat geniet ik van mijn mannen om me heen! 

Naast het moederschap heb ik een sterke drang om mijzelf te ontwikkelen en mijn passie uit te kunnen voeren. En die kans krijg ik, nu ik per 1 januari 2021 eigenaresse ben van Hotel Restaurant SAM. Natuurlijk aan mij de taak om deze twee fulltime jobs te combineren& dat is best pittig, maar oh zo heerlijk!

Created with Studio Above
© 2021 Hotel Restaurant SAM

Hotel Restaurant SAM
Kaaij 6
4691 EE Tholen

+31 6 109 13 777
info@hotelrestaurantsam.nl